42.Adoleshentët larg informacionit

Për miliona të rinj në mbarë botën, fillimi i adoleshencës sjell jo vetëm ndryshime në trupat e tyre, por edhe dobësi të reja ndaj abuzimeve të të drejtave të njeriut, veçanërisht në arenën e seksualitetit, martesës dhe lindjes së fëmijës. Miliona vajza janë të detyruara nga seksi ose në martesë … Continue reading 42.Adoleshentët larg informacionit